Gaziosmanpaşa Necla İlhan İpekçi Ortaokulu Erasmus+ Days 2023 Çoklu Disiplinli Ders Uygulaması

13.10.2023 194

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünün akreditasyon projesi Better With Diversities (Okulum Farklılıklarla Güzel)

kapsamında okulumuz öğretmenlerinin Portekizin Guimaraes şehrindeki okul ziyaretinde yaptıkları işbaşı gözlem sırasında ev sahibi okulun yaptığı çoklu müfredat

ders uygulamasını kendi okulumuzda öğrencilerimizle gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz birçok farklı ders içeriğini tek proje üzerinde uyguladılar. Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ders videosuna ve ders konusu Etna Yanardağı videolarına afişteki karekoddan ulaşabilirsiniz.

13-10-2023