Derslik Sayısı: 28
Öğretmen Sayısı: 50
Öğrenci Sayısı: 830

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılına 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Programı ile Başladık.

19 Eylül Pazartesi günü okulumuzda açılışı 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma ve Demokrasi Zaferi programı ile yaptık. Okul Müdürümüz Saim Oğuz´un yaptığı anlamlı konuşma sonrası,öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz de duygu ve düşüncelerini ifade eden bilgilendirici  konuşmalar yaptılar,şiirler okundu.İlk ders zili çaldığında öğretmenlerimiz sınıflara MEB tarafından okullarımıza gönderilen broşürlerle girdi.Demokrasinin,özgürlüğün ve bağımsızlığın önemi çocuklarımıza hassasiyetle anlatıldı.Tüm okulda bir ders saati süresince çocuklarımız ´´Demokrasi Kahramanlarımız´´a ithafen mektuplar yazdılar. Mektuplardan örnekler okul ve sınıf panolarımızda sergilendi.Okulumuz genelinde Türkçe öğretmenlerimiz rehberliğinde konuya ilişkin bir şiir dinletisi düzenlendi.Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Meral Özer; Miralay-Albay Reşat Çiğiltepe´nin kahramanlığı etrafında şekillenen bir söyleşi gerçekleştirdi,çocuklarımıza demokrasi kavramını ve yurt sevgisini aşılamaya yönelik çalışmalar yaptı. Çocuklarımızda vatan sevgisi ve savunması,milli irade,milli egemenlik,milli bağımsızlık,birlikteliğin önemi gibi konularda bilinç uyandıran bu çalışmalarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor,demokrasi mücadelesi esnasında canını veren şehitlerimize Allah´tan rahmet,gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhîd´i... Bedr´in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. BU ÜLKENİN İNSANI,15 TEMMUZ 2016 TARİHİNDE YAŞANAN KALKIŞMALARI BERTARAF EDECEK DAHA NİCE DESTANLAR YAZMAYA MUKTEDİRDİR!