ESRA YAZGAN - OKUL MÜDÜRÜ

1970 Yılı, Amasya doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi ülkemizin değişik yerlerinde tamamlayarak 1991 yılında Ankara Üniversitesi, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinden mezun oldum. Aynı üniversitede Fiziki Coğrafya Anabilim Dalında yüksek lisans yaptım. 1991 Yılında Çankaya Ahmet Bahadır İlhan İlköğretim Okulunda Coğrafya Öğretmeni olarak mesleğe başladım.

1993 Yılında aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevine geldim. 1995-2003 Yılları arasında Çankaya Namık Kemal İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı görevini yürüttüm.

2003 Yılından itibaren Bilgi İlköğretim Okulunda Müdür vekilliğini takiben Milli Egemenlik İlköğretim Okulu, Gökay İlköğretim Okulu, Erdoğan Şahinoğlu Ortaokulu´nda Müdür olarak görev yaptım. Halen Gaziosmanpaşa Necla İlhan İpekçi Ortaokulunda Müdür olarak çalışmaktayım. Evli ve 1 çocuk sahibiyim.

(312) 448 0407 Eposta